Često Postavljana Pitanja

pronađite svoj odgovor

Kako naručiti i kupiti naše knjige?

Za online narudžbu potrebno je da se registrirate na ovoj web stranici, prihvatite uslove korištenja i potvrdite registraciju. Željene proizvode stavite u košaricu i nakon toga dovršite proces kupovine pritiskom na opciju kupi. Vaša narudžba bit će automatski proslijeđena prodajnom timu Malik Books doo, koji će vam u roku od 48 sati poslati email sa potvrdom da je vaša narudžba procesuirana. Isporuka naručenih knjiga vršiti će se narednog radnog dana. Naručene knjige plaćate prilikom dostave, kuriri koji vam isporuči knjige.

Gdje mogu pogledati Malik Books izdanja?

Naša izdanja dostupna su u knjižarama širom BiH, peodavnicama igračaka Eurom Denis i Master Toys, tržnim centrima Fis, Bingo, Metalex, Kuzmo, Edoslad i dr., benzinskim stanicama Hifa Oil i Hifa d.o.o., drogerijama dm i cm i mnogim prodajnim objektima. Za preciznije informacije kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona.

U koje gradove isporučujete naručene knjige?

Isporuke se vrše u sve gradove u Bosni i Hercegovini.

Kako ću platiti naručene knjige?

Naručene artikle plaćate prilikom isporuke, kuriri brze pošte.

Mogu li vratiti naručene knjige i u kojem roku?

Ukoliko vam naručene knjige ne odgovaraju iste možete vratiti u roku od 48 sati od prijema istih, pod uslovom da iste nisu oštećene. Prethodno je potrebno da nas kontaktirate i dobijete potvrdu povrata.

Gdje mogu pronaći Malik Books izdanja ?

Knjižare: Svjetlostkomerc, Sarajevo Publishing, Kultuta, Buybook, Connectum, Vrijeme, Leda, Office Shop, Mutevelić, Nur, Leftor, Vip Design, Buljubašić i dr.

Tržni centri: Bingo, Fis, Tomašević, Kuzmo-prom, Edoslad, AS market i dr.

Drogerije: dm i cm

Benzinske stanice: Hifa Oil i Hifa doo

Najbolja navika

Naučite djecu dobrim navikama